Mentoring

Als mentor sta ik aan je zijde om je te begeleiden. Ik houd je op koers en geef je dat zetje wat je nodig hebt.

Lees meer

Mentoring

Als mentor sta ik aan je zijde om je te begeleiden. Ik houd je op koers en geef je dat zetje wat je nodig hebt.

Lees meer

Wanneer je echt stappen wilt maken met je onderneming kan dat je overweldigen. Wat moet er allemaal gebeuren, wanneer en vooral: hoe maak je dat concreet en hoe pak je dat aan? Als je daarbij hulp wilt ben ik er voor je. Als mentor sta ik aan je zijde om je bij die noodzakelijke én spannende stappen te begeleiden. Ik houd je op koers en geef je nét dat zetje wat je nodig hebt. Hoe gaat dat in zijn werk?

Eerlijk & betrokken
Eerst maak ik een groei scan van je onderneming. Die bespreken we vervolgens een-op-een. Ik laat je precies zien hoe jouw kapsalon ervoor staat. Dat doe ik vanuit een grote betrokkenheid. Vanaf het moment dat je mij in de arm neemt, sta ik naast je. En gaan we voor de beste versie van jouw kapsalon. Ik ben eerlijk en oprecht. En altijd recht door zee: ik wil dat je precies weet waar je aan toe bent. Alleen dan weet je waar je aan moet werken.

Helderheid & focus
Vervolgens creëren we helderheid: wat zijn je doelen, waar wil je naartoe, wat moet daarvoor gebeuren? Daarna gaan we aan de slag, met vanaf dat moment focus op ons einddoel. Hoe gaan we dat doel bereiken? Welke stappen moet je daarvoor zetten? We kijken hoe we je team hierin kunnen betrekken. We werken aan je online en offline zichtbaarheid. Welke mogelijkheden zijn er voor jou om je omzet/winst te vergroten. Een van deze mogelijkheden kan zijn dat we ons weer opnieuw gaan focussen op het adviesgesprek en retail. Welke upsell mogelijkheden zijn er voor jouw salon. Na het traject evalueren we je transformatie – want dat is het! – en bespreken we wat je vervolgstappen zijn.

We vinden jouw unieke formule
Tijdens dit traject zijn we teamgenoten: we gaan ervoor! Dat betekent dat we een hoge mate van interactie hebben. Iedere maand werken we samen aan jouw bedrijf. We gaan op zoek naar jouw unieke formule die werkt voor jou en je team.

Ik weet zeker dat je na deze periode met ongeloof naar jezelf en je bedrijf kijkt. Je bent succesvoller en hebt meer (zelf)vertrouwen. Met blije klanten en een omzet waar je oprecht gelukkig van wordt. Er is zo veel meer mogelijk dan je nu kunt bedenken. En ik sta te popelen om je dat te laten zien!

Vertel me meer!

Dit zeggen ondernemers over mij:

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je gefocust blijft op wat goed is voor jou en je bedrijf! Ik vind het een feestje om met haar samen te werken!

Louise Tahamata, Elements Hair Experience

Kelly is een topper! Ik laat mij graag adviseren door haar. Ze heeft veel kennis en het is nooit saai met haar om je heen. Haar manier van werken spreekt mij heel erg aan. Daarnaast zal ze alles doen om te helpen waar en wanneer nodig op een manier die aansluit bij de salon.

Barbara Janssen - Gelderblom, Kleinscharig

Een half jaar geleden gestart met Kelly. Wauw, wat een positieve energie geeft ze! Door haar jaren lange ervaring in de kappersbranche geeft ze mij de perfecte tips en trucs om mijn salon nog beter te laten draaien. Ze houdt mij en het team gefocust onze doelen te halen. Het is geweldig om zo’n groei te zien in mijn bedrijf sinds ik dit traject ben gestart. Het intensieve persoonlijke contact spreekt mij heel erg aan en zorgt voor mooie resultaten. Het is een feestje samen te mogen werken met Kelly!

Serena Vos, Blink Kappers

Kelly zal jouw salon echt samen met jou naar een hoger niveau tillen.
Na een traject van 6 maanden is onze salon werkelijk in cijfers gegroeid en heb ik beter inzicht in zaken waar ik me voorheen minder bewust van was.

Kelly, je bent een geweldige vrouw. En jij zal net als bij mij nog heel veel andere ondernemende collega’s inspireren en motiveren 

Linda Van der Kamp - Yildirim, Head Candy

Ik heb het geluk gehad deze fantastische dame te ontmoeten en mij door haar te laten adviseren. In één woord bedankt!
Bedankt Kelly om mijn ogen te openen, bedankt voor je ongezouten mening, bedankt voor je gouden raad! Je bent geweldig!

Flutura Vanderhaegen, Flu Hair And Make-Up

Je bent een geweldige toffe madam Kelly, als jij dit niet kan, kan niemand het brengen en adviseren! Ik leer er nog elke dag van! Thx x

Peter Hannes, Kapsalon Peter