1-op-1-Coaching

Als mentor sta ik aan je zijde om je te begeleiden. Ik houd je op koers en geef je dat zetje wat je nodig hebt.

Lees meer

1-op-1-Coaching

Als mentor sta ik aan je zijde om je te begeleiden. Ik houd je op koers en geef je dat zetje wat je nodig hebt.

Lees meer

Je werkt al een tijd in je salon en je bent succesvol. Althans, zo lijkt het, maar soms voelt het heel anders. Want je wilt uitbreiden, maar weet niet hoe. Of je zit met personeel dat je anders wilt aansturen. Je bent geen dag meer thuis en je balans terugvinden, maar hoe doe je dat met klanten die speciaal voor jou komen?
Struggle jij met dit soort uitdagingen en zoek je hulp om jouw salon naar een next level te krijgen?
Niet eenmalig via een training, maar iemand die naast je staat en je stap voor stap begeleid in dat spannende proces?
Dan is 1-op-1-coaching perfect voor jou.

Eerlijk en betrokken
Wanneer we samenwerken, start ik met een groeiscan van je onderneming. Waar wil je heen en welke potentie zit er. Die nemen we met zijn tweëen door. Zo weet je precies hoe je salon er nu voor staat en kunnen we aan de slag.
Niet met zachte hand, maar recht door zee, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Alleen dan weet je waar je aan moet werken.

Helderheid en focus
Met die uitgangspositie creëren we helderheid: wat zijn je doelen, waar wil je naartoe, wat moet daarvoor gebeuren? Iedere stap van het pad naar dat einddoel zetten we uit. We ondernemen actie, betrekken je team bij je nieuwe doelen, werken aan je online en offline zichtbaarheid en kijken naar de mogelijkheden om je omzet en winst te vergroten. We verbeteren adviesgesprekken, kijken naar upsell mogelijkheden en
sturen gaandeweg bij, op jacht naar dat ultieme resultaat.

Jouw unieke formule
Geen salon is hetzelfde, dus we passen alles aan op jouw DNA. Mijn advies en begeleiding zijn maatwerk, zodat die exact passen bij jouw bedrijf en bij jouw team.
Na het traject evalueren we je transformatie – want dat is het! – en bespreken we wat je vervolgstappen zijn.

Dankzij een coachingstraject maak je gigantische stappen in een relatief korte, maar intensieve tijd die jou en je salon veranderen.
Je bent succesvoller en onderneemt met meer (zelf)vertrouwen. Je ziet blije klanten en een omzet waar je gelukkig van wordt.
Er kan namelijk zoveel meer dan je nu kunt bedenken. En ik sta te popelen om je dat te laten zien.

Twijfel je nog? Kies dan voor een Groei Consult om te kijken of jij klaar bent voor 1-op-1 coaching.

Vertel me meer!

Dit zeggen anderen over 1-op-1-Coaching

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je gefocust blijft op wat goed is voor jou en je bedrijf! Ik vind het een feestje om met haar samen te werken!

Louise Tahamata, Elements Hair Experience

Een half jaar geleden gestart met Kelly. Wauw, wat een positieve energie geeft ze! Door haar jaren lange ervaring in de kappersbranche geeft ze mij de perfecte tips en trucs om mijn salon nog beter te laten draaien. Ze houdt mij en het team gefocust onze doelen te halen. Het is geweldig om zo’n groei te zien in mijn bedrijf sinds ik dit traject ben gestart. Het intensieve persoonlijke contact spreekt mij heel erg aan en zorgt voor mooie resultaten. Het is een feestje samen te mogen werken met Kelly!

Serena Vos, Blink Kappers

Kelly zal jouw salon echt samen met jou naar een hoger niveau tillen.
Na een traject van 6 maanden is onze salon werkelijk in cijfers gegroeid en heb ik beter inzicht in zaken waar ik me voorheen minder bewust van was.

Kelly, je bent een geweldige vrouw. En jij zal net als bij mij nog heel veel andere ondernemende collega’s inspireren en motiveren 

Linda Van der Kamp - Yildirim, Head Candy

Kelly, jij hebt mij een half jaar ondersteuning gegeven, waarvan ik nog geen moment spijt van heb gehad! Jij hebt mij zoveel geleerd! Meer zelfvertrouwen, meer inzicht in mijn zaak op alle gebieden. Productkennis, zelfkennis, cijfers, social media, enz. gewoonweg ALLES! Jij bent de beste!

Liesbeth Kissembeek, Kapsalon Hairdesign

Bedankt lieve Kelly,

Dat je altijd voor me klaar staat. Ik kan je altijd bellen als ik ergens mee zit en er zelf niet uitkom, dan kom jij altijd met een oplossing. Of je laat het mezelf oplossen doordat jij de goede vragen stelt. Je bent een topper!

Stephanie Van Wel, Billy Fame Haircuts