Groei Consult

Om uit te zoeken wat het beste past bij jouw behoeften en doelstellingen kan je hier een Groei Consult aanvragen

Lees meer

Groei Consult

Om uit te zoeken wat het beste past bij jouw behoeften en doelstellingen kan je hier een Groei Consult aanvragen

Lees meer

Je wil groeien met jouw salon.

Om uit te zoeken wat het beste past bij jouw behoeftes en doelstellingen kan je hier een Groei Consult aanvragen.
Wat zijn je doelen en wensen? Wat zijn je obstakels? In dit consult creëren we extreme helderheid en laat ik je zien wat je vervolgstappen kunnen zijn.

Het doel van het Groei Consult is jou te laten zien waar je groeikansen zitten en wat jou nu belemmert om jouw doelen (en meer!) te realiseren.
Uiteraard kijken we ook altijd naar de mogelijkheden van een samenwerking en wat het beste bij jou en je ambities past.

De duur van een consult is 45 min en vindt plaats per telefoon (of online alternatief) of op locatie in Tiel.
Vraag nu hier Gratis jouw Groei Consult (t.w.v € 97,-) aan en ontdek wat er mogelijk is voor jou en je bedrijf.

Vraag hier je Groei Consult aan!

Deze ondernemers heb ik al kunnen helpen

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je gefocust blijft op wat goed is voor jou en je bedrijf! Ik vind het een feestje om met haar samen te werken!

Louise Tahamata, Elements Hair Experience

Kelly is een topper! Ik laat mij graag adviseren door haar. Ze heeft veel kennis en het is nooit saai met haar om je heen. Haar manier van werken spreekt mij heel erg aan. Daarnaast zal ze alles doen om te helpen waar en wanneer nodig op een manier die aansluit bij de salon.

Barbara Janssen - Gelderblom, Kleinscharig

Een half jaar geleden gestart met Kelly. Wauw, wat een positieve energie geeft ze! Door haar jaren lange ervaring in de kappersbranche geeft ze mij de perfecte tips en trucs om mijn salon nog beter te laten draaien. Ze houdt mij en het team gefocust onze doelen te halen. Het is geweldig om zo’n groei te zien in mijn bedrijf sinds ik dit traject ben gestart. Het intensieve persoonlijke contact spreekt mij heel erg aan en zorgt voor mooie resultaten. Het is een feestje samen te mogen werken met Kelly!

Serena Vos, Blink Kappers

Kelly zal jouw salon echt samen met jou naar een hoger niveau tillen.
Na een traject van 6 maanden is onze salon werkelijk in cijfers gegroeid en heb ik beter inzicht in zaken waar ik me voorheen minder bewust van was.

Kelly, je bent een geweldige vrouw. En jij zal net als bij mij nog heel veel andere ondernemende collega’s inspireren en motiveren 

Linda Van der Kamp - Yildirim, Head Candy

Ik werk nu al enige tijd met Kelly samen. Zij is voor mij een geweldige coach. Iedere topsporter heeft een coach nodig om de top te bereiken. Ik mag dan wel geen topsporter zijn, maar ik wil graag succesvol zijn met mijn bedrijf en in mijn persoonlijke leven. Door de handvaten die Kelly biedt en de maandelijkse brainstormsessies, komen we verder. Ik heb nu al enorme groei doorgemaakt ten opzichte van een jaar geleden. En ik kijk enorm uit naar alle doelstellingen die we nog gesteld hebben voor dit jaar om deze te bereiken.

Denise van de Leur, Haarstudio Denise